JURABOOST -løbende juridisk efteruddannelse

I takt med at lovgivningen har overtaget styringen af beskæftigelsesområdet er vi gået fra det jeg kalder socialfaglige vurderinger til socialjuridiske vurderinger. Det kræver således ikke kun socialfaglighed at arbejde på beskæftigelsesområdet – Det kræver i den grad at kunne tranformere viden i en ny juridisk kontekst.

Jeg har siden 2002 uddannet mig socialrådgiver, herefter jurist (cand.jur.) og efterfølgende modtaget en lektorkvalificering efter 3 års adjunktforløb. Sideløbende har jeg konstant været tilknyttet praksisfeltet på fuld tid. Udviklingen har jeg derfor fulgt tæt, både teoretisk og praksisnært.

Hvorfor skal du tilmelde dig forløbet som JURABOOSTER?

Den viden jeg har indsamlet, vil jeg nu gerne dele med dig. Ikke bare én gang men i et løbende efteruddannelsesforløb, hvor jeg hver måned booster din juridiske viden på et højt fagligt og refleksivt niveau.

Du bliver en del af et netværk med JURABOOSTERE, der alle arbejder hårdt for stærk faglighed på beskæftigelsesområdet. Det er således et løbende efteruddannelsesforløb for dig, der vil noget mere med dig selv og din faglighed.

Hvem kan deltage?

Alle, der arbejder på social- eller beskæftigelsesområdet.

Hvornår mødes vi?

1 eftermiddag/aften i måneden – se program nedenfor. Du tilmelder dig for 6 måneder af gangen og kan derefter vælge at stoppe eller fortsætte som JURABOOSTER. Der er nye juridiske emner og opdatering på programmet hver gang vi mødes.

 

Praktisk information:

Uddannelsen afholdes i København, Tivoli Congress Center, lige ved hovedbanegården. 

Pris pr gang 1.200,00 kr. + moms. (1.500,00 kr. inkl moms) Prisen inkluderer undervisning og forplejning. 

Tilmeldinger er bindende og der betales forud for opstart. Bemærk, at der kun er optag hver 6. måned. Næste optag er til start maj 2022. Tilmeld dig på Lsf@scheldefrederiksenconsult.dk

Efter betaling vil du modtage et velkomstbrev med praktisk information. Se datoer for undervisning herunder. 

 

JURABOOST

Bemærk – Uanset det primære emne for de enkelte dage, inddrages aktuel ny juridisk viden, som har betydning for beskæftigelsesområdet. Du bliver således ikke kun opdateret på ét emne, men boostet på snitflader generelt.

Program og kalender for perioden maj 2022 – november 2022: 

Maj:  onsdag den 18. maj fra kl. 17-21 – Juridisk Metode og nødvendigheden af en socialjuridisk tilgang.

Juni: onsdag den 15. juni fra kl. 17-21 – Forvaltningsret, herunder garantiforskrifter, retssikkerhed og principper.  

August: onsdag den 17. august fra kl. 17-21 – Sygedagpenge, uarbejdsdygtighed og forlængelse. 

September: onsdag den 14. september fra kl. 17-21 – Ressourceforløb og jobafklaringsforløb, herunder koordinering og progression. 

Oktober: onsdag den 12. oktober fra kl. 17-21 – Fleksjob, kriterierne, dokumentation og rammerne. 

November: onsdag den 16. november fra kl. 17-21 – Førtidspension, kriterierne samt snitflader til ressourceforløb og fleksjob.