JURABOOST -løbende juridisk efteruddannelse

I takt med at lovgivningen har overtaget styringen af beskæftigelsesområdet er vi gået fra det jeg kalder socialfaglige vurderinger til socialjuridiske vurderinger. Det kræver således ikke kun socialfaglighed at arbejde på beskæftigelsesområdet – Det kræver i den grad at kunne tranformere viden i en ny juridisk kontekst.

Jeg har siden 2002 uddannet mig socialrådgiver, herefter jurist (cand.jur) og efterfølgende modtaget en lektorkvalificering efter 3 års adjunktforløb. Sideløbende har jeg konstant været tilknyttet praksisfeltet på fuld tid. Udviklingen har jeg derfor fulgt tæt, både teoretisk og praksisnært.

Hvorfor skal du tilmelde dig forløbet som JURABOOSTER?

Den viden jeg har indsamlet, vil jeg nu gerne dele med dig. Ikke bare én gang men i et løbende efteruddannelsesforløb, hvor jeg hver måned booster din juridiske viden på et højt fagligt og refleksivt niveau.

Du bliver en del af et netværk med JURABOOSTERE, der alle arbejder hårdt for stærk faglighed på beskæftigelsesområdet. Det er således et løbende efteruddannelsesforløb for dig, der vil noget mere med dig selv og din faglighed.

Hvem kan deltage?

Alle, der arbejder på social- eller beskæftigelsesområdet.

Hvornår mødes vi?

1 eftermiddag/aften i måneden – se program nedenfor. Du tilmelder dig for 6 eller 12 måneder af gangen og kan derefter vælge at stoppe eller fortsætte som JURABOOSTER. Der er nye juridiske emner og opdatering på programmet hver gang vi mødes.

BEMÆRK AT VI PÅ GRUND AF COVID-19 ER GÅET ONLINE. 

 

Praktisk information:

Uddannelsen afholdes normalt i Odense centrum i lækre New Yorker lokaler. Men på grund af Covid-19 er vi gået online. Indhold og materiale er dog uændret. 

Pris pr gang 800 kr. + moms. (1000 kr. inkl moms) Prisen inkluderer undervisning og adgang til et online jurarum, hvor du vil få adgang til live undervisning, videoer og materiale.

Tilmeldinger er bindende og der betales forud for opstart for 6 måneder af gangen. Bemærk, at der kun er optag hver 6. måned. Næste optag er februar 2021, og anden mulighed for optag er i september 2021. Tilmeld dig på Lsf@scheldefrederiksenconsult.dk

Efter betaling vil du modtage link til dit jurarum, hvorfra du kan tilgå live undervisning og materiale. Se datoer for undervisning herunder. 

 

JURABOOST – NU ONLINE

Bemærk – Uanset det primær emne for de enkelte dage, inddrages aktuel ny juridisk viden, som har betydning for beskæftigelsesområdet. Du bliver således ikke kun opdateret på ét emne, men boostet på snitflader generelt.

Program og kalender for februar 2021 – februar 2022: 

Februar:  onsdag den 17. februar fra kl. 16-20 – Emnet er remonstration og rekurs i det administrative system med konkrete cases. 

Marts: onsdag den 17. marts fra kl. 16-20 – Emnet er forlængelse af sygedagpenge og principmeddelelser. 

April: onsdag den 14. april fra kl. 16-20 – Emnet er sikring af processen i jobafklaringsforløb. 

Maj: onsdag den 19. maj fra kl. 16-20 – Emnet er ressourceforløb og det tværfaglige meningsfyldte indhold. 

Juni: onsdag den 17. juni fra kl. 16-20 – Emnet er sundhedskoordinator og klinisk funktion.

August onsdag den 18. august fra kl. 16-20 – Emnet er forvaltningsret og garantiforskrifter.

September: onsdag den 15. september fra kl. 16-20 – Emnet er juridisk metode og den professionelle tilgang.

Oktober: onsdag den 13. oktober fra kl. 16-20 – Emnet er fleksjob, kriterierne og den effektive proces.

November: onsdag den 17. november fra kl. 16-20 – Emnet er førtidspension, kriterierne og det nødvendige dokumentationskrav.

December: onsdag den 15. december fra kl. 16-20 – Emnet er nyeste principmeddelelser og tendenser på beskæftigelsesområdet. 

Januar 2022: onsdag den 19. januar fra kl. 16-20 – Emnet er retssikkerhed og hvordan der konkret implementeres i praksis.

Februar 2022: onsdag den 16. februar fra kl. 16-20 – Emnet er snitflader mellem ressourceforløb, fleksjob og førtidspension. De juridiske argumenter.