JURABOOST -løbende juridisk efteruddannelse

I takt med at lovgivningen har overtaget styringen af beskæftigelsesområdet er vi gået fra det jeg kalder socialfaglige vurderinger til socialjuridiske vurderinger. Det kræver således ikke kun socialfaglighed at arbejde på beskæftigelsesområdet – men det kræver i den grad at kunne tranformere viden i en ny juridisk kontekst.

Jeg har igennem de seneste 15 år uddannet mig socialrådgiver, jurist (cand.jur) og efterfølgende modtaget en lektorkvalificering efter 3 års adjunktforløb. Sideløbende har jeg konstant været tilknyttet praksisfeltet på fuld tid. Udviklingen har jeg derfor fulgt tæt, både teoretisk og praksisnært.

Hvorfor skal du tilmelde dig forløbet som JURABOOSTER?

Den viden jeg har indsamlet vil jeg nu gerne dele med dig. Ikke bare én gang men i et løbende efteruddannelsesforløb, hvor jeg hver måned booster din juridiske viden på et højt fagligt og refleksivt niveau.

Du bliver en del af et netværk med JURABOOSTERE, der alle arbejder hårdt for stærk faglighed på beskæftigelsesområdet. Det er således et løbende efteruddannelsesforløb for dig, der vil noget mere med dig selv og din faglighed.

Hvem kan deltage?

Alle, der arbejder på social- eller beskæftigelsesområdet.

Hvornår mødes vi?

1 eftermiddag/aften i måneden – se program nedenfor. Du tilmelder dig for 6 eller 12 måneder af gangen og kan derefter vælge at stoppe eller fortsætte som JURABOOSTER. Der er nye juridiske emner og opdatering på programmet hver gang vi mødes.

Praktisk information:

Uddannelsen afholdes i Odense centrum i lækre New Yorker lokaler.

Pris pr gang 800 kr. + moms. (1000 kr. inkl moms) Prisen inkluderer materiale og let forplejning.

Tilmeldinger er bindende og der betales forud for opstart for 6 måneder af gangen. Bemærk, at der kun er optag hver 6. måned. Næste optag er januar 2020, og anden mulighed for optag er i august 2020. Tilmeld dig på Lsf@scheldefrederiksenconsult.dk

 JURABOOST

Bemærk – Uanset det primær emne for de enkelte dage, inddrages aktuel ny juridisk viden, som har betydning for beskæftigelsesområdet. Du bliver således ikke kun opdateret på ét emne, men boostet på snitflader generelt.

Program og kalender for januar 2020 – januar 2021:

Januar: onsdag den 15. januar fra kl. 16-20 – Emnet er førtidspension, ny lovgivning og praksisændringer 

Februar:  onsdag den 19. februar fra kl. 16-20 – Emnet er fleksjob og ledighedsydelse, ny lovgivning og tendenser

Marts: onsdag den 04. marts fra kl. 16-20 – Emnet er ressourceforløb, ny lovgivning og praksisændringer

April: onsdag den 15. april fra kl. 16-20 – Emnet er sygedagpenge 

Maj: onsdag den 13. maj fra kl. 16-20 – Emnet er jobafklaringsforløb og ny lovgivning 

Juni: onsdag den 17. juni fra kl. 16-20 – Emnet er sundhedskoordinator og klinisk funktion

August onsdag den 19. august fra kl. 16-20 – Emnet er kontanthjælp, ny lovgivning og praksisændringer

September: onsdag den 16. september fra kl. 16-20 – Emnet er uddannelseshjælp, ny lovgivning og praksisændringer

Oktober: onsdag den 07. oktober fra kl. 16-20 – Emnet er selvforsørgende, ny lovgivning og tendenser

November: onsdag den 04. november fra kl. 16-20 – Emnet er forvaltningsret med snitflader til materielle emner fra beskæftigelsesområdet og Folketingets Ombudsmand

December: onsdag den 09. december fra kl. 16-20 – Emnet er retssikkerhed i den offentlige forvaltning, remonstration, rekurs og Folketingets Ombudsmand

Januar 2021: onsdag den 06. januar fra kl. 16-20 – Emnet er Juridiske tendenser indenfor beskæftigelsesområdet generelt.